ŠOK JUOKIS IR VOLIOKIS

Šventės

0-9m.

Vaikų gimtadieniai

Gimtadienis vyksta tik kartą per metus, todėl norime, kad jis būtų nepakartojamas. O kas gali būti geriau, kaip nesuskaičiuojamas pulkas draugų, kurių gali pasikviesti kiek tik nori, o tie draugai dar atneša kalną dovanų. Visomis kitomis pramogomis pasirūpins Šok, juokis ir voliokis šeima.

Vaikų gimtadieniams siūlome:

9-14m.

Paauglių gimtadieniai

Dažniausiai dabar užduodamas klausimas: kur švęsti paaugliukams gimtadienį? Kaip pamatyti jų veide šypseną? Mes jums padėsime.

Vaiko

Krikštynos

tai šventė – stebuklas. Vaikučiai tampa mažais angeliukais, o Šok, juokis ir voliokis šeima nori pasirūpinti, kad krikštynų šventė taptų jauki, išskirtinė, nepamirštama.

Darželių, pradinukų, mokyklų

Išleistuvės

Kai mūsų mažieji baigia lankyti darželį, mamos džiaugiasi, kad vaikai užaugo. Kai vaikai baigia pradinę klasę, mamos susirūpina, kur dingsta jų mažieji padaužos. Kai vaikai išlaiko abitūros egzaminus ir palieka mokyklą, mamos išleidžia juos kaip paukščius į platųjį pasaulį. Bet užaugęs žmogus visada nori grįžti į vaikystę.

Norite nepamirštamų išleistuvių, tai Šok, juokis ir voliokis komanda pasiruošusi jums padėti.

Suaugusių šventės

Šok, juokis ir voliokis, tai pramogų erdvė, tinkanti ir mažiems, ir dideliems. Net ir suaugęs žmogus dažnai nori grįžti į vaikystę, prisiminti nerūpestingus ir linksmus laikus. Tai mes jums siūlome:

Picų kepimo šventė